Strawberrysweetness » Blogg » SVERIGE!

SVERIGE!

For sånn to timer siden kom jeg på hotellet der jeg er i Sverige, jeg vet ikke hvor jeg er XD, men det er vartfall fint her. Skulle egentlig blogge på søndagen om at jeg skal til være i Danmark i 2 uker og 1 uke hos mormor og bestefar på Frogn, men jeg fikk ikke til og laste bilder så jeg ble sikkelig forbanna og ikke gadd mer, og igår fikk jeg ikke tid fordi at jeg pakket.

Men nå har jeg spist god mat på resturangen, og skal ta meg en dusj og så se på tv, vi kommer til Danmark på lørdagen så min plan er å legge meg sent så jeg kan sove mye på turen, også har jeg lastet noen filmer på Ipoden.

Men det er ikke sikkert at jeg får blogget i det hele tatt i Danmark selv om pappa ikke må betale for nett regninga fordi han har jobbe pcen med seg og skal jobbe litt. Men blir maks 1 inlegg om dagen håper jeg :D.- Skal du bort i ferien? Fighting! :*

2 kommentarer

lilja

06.07.2011 kl.09:47

Kos deg i Sverige da:) Fin blogg.Hadde satt stor pris på om du hadde tatt en liten titt innom bloggen min også(a) og kanskje lagt igjen en kommentar (AA)

- Uansett ha en kjempe fin sommer <3:D

maria'sanni <3

06.07.2011 kl.12:51

Ha det gøy i Sverige!

Skriv en ny kommentar

MGT

MGT

16, Vågan

Blogg for mrgt.blogg.no lager design

Kategorier

hits